HUGO BOSS

HUGO BOSS Heritage Watch HB1513123

HUGO BOSS Heritage Watch er et flot stiligt chronograph ur med flot hvid urskive og rem i sort krokodille mønstret rem. Et herreur fra Hugo Boss der passer flot til den modebevidste mand.
Specialpris 1.749,00 kr
Pris: 2.355,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Heritage er et moderne herreur med blankpoleret stål urkasse på 43mm. Uret har en sort krokodillemønstret læderrem i ægte læder, og lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er sølv med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, og minutvisere er sølvfarvet og sekundviseren blå. Urskiven har 2 sekundære dual urskiver og datovisning som en gammelsdags elevator. En unik detalje som bidrager til at give uret sjæl og udtryk. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Heritage Watch HB1513123 er et smukt chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSølv
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
EYKI Overfly White
EYKI
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Rosegold White
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Watch Ink Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Deacan TH1791550
Tommy Hilfiger
Specialpris 869,00 kr
Pris: 1.495,00 kr
42%