HUGO BOSS

HUGO BOSS Grand Prix Braun Leather HB1513604

HUGO BOSS Grand Prix Braun Leather HB1513604 er en del af Hugo Boss sportslige Grand Prix serie med 44 mm urskive, Quartz urværk og chronograph funktion. Et fremragende eksempel på et moderne sportsur, detaljerigt og funktionelt til den moderne mand.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Grand Prix Braun Leather HB1513604 er en moderne fortolkning af sportsuret. En spændende farvesammensætning af brun læderrem og urkasse med et fin rosegold kant og visere. Urets farvekombinationer får uret til at skille sig ud fra mængden - et designmæssigt mesterværk. Hugo Boss Grand Prix Braun Leather har en poleret rosegold urkasse på 44mm med en tynd rosegold krans. Urkrone og sekundære chronograph knapper er ligeledes i rosegold som urkassen, hvilket giver en rigtig flot kontrast til urets brune rem og urkasse. Urremmen er i lækkert blødt kalveskind, og med spænde i rosegold ligesom urkassen. Indvendigt er remmen blød og behagelig med "BOSS" indgraveret i remmen. 

Uret har standard time- og minutviser i rosegold med luminum-effekt og rosegold sekundviser. De 3 dual urskiver er på metallic blå skiver, og datovisning ved"4". Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 3 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED TH1791351
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
33%