HUGO BOSS

HUGO BOSS Grand Prix Blue HB1513563

HUGO BOSS Grand Prix Blue HB1513563 er en del af Hugo Boss sportslige Grand Prix serie med 44 mm urskive, quartz urværk og chronograph funktion. Et fremragende eksempel på et moderne sportsur, detaljerigt og funktionelt til den moderne mand.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Grand Prix Blue HB1513563 er en moderne fortolkning af sportsuret med en spændende farvesammensætning af en mørkeblå læderrem og en blank sort urkasse. Urets farvekombinationer får uret til at skille sig ud fra mængden - et designmæssigt mesterværk. Hugo Boss Grand Prix Blue har en poleret sort urkasse på 44 mm med en tynd blank stålkrans. Urkrone og sekundære chronograph knapper er ligeledes i sort som urkassen, hvilket giver en rigtig flot kontrast til den blå læderrem. Urremmen er yderst detaljerig med ægte skind, og med spænde i sort ligesom urkassen. Indvendigt er remmen blød og behagelig med "BOSS" indgraveret i remmen.  Uret har en kant på indersiden af urskiven i sølvgrå og det giver en flot indramning af urskive og urværket. Uret har standard time- og minutviser som ligeledes er synlig i mørke samt en blå sekundviser. De 3 dual urskiver er på sorte skiver, og datovisningen også med sort baggrund. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveBlå
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED TH1791351
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
38%
Tilbud
presale
Emporio Armani Renato Silver AR2432
Emporio Armani
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
50%