HUGO BOSS

HUGO BOSS Gold Ocean Watch HB1513705

Hugo Boss Gold Ocean har en stål urkasse på 46 mm. Urkransen på Ocean-serien er ekstra kraftig med mange detajler som fremhæver det maskuline ved uret.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Gold Ocean HB1513705 er et luksuriøst sports herreur med urkasse i poleret stål, og med sort urskive og urkrans. Urkransen på Gold Ocean er ekstra kraftig med mange detajler som fremhæver det maskuline ved uret. Uret har urlænke med 3-delt led, hvoraf det midterste er guldfarvet. Urlænken er 22mm i bredde og med butterfly-lukning og logo indgraveret i lukkespænde. UÅnder "Accessories"  kan der tilkøbes værktøj til at forkorte urlænken. Det tager 5-10 min. at tilpasse en urlænke til den rette størrelse. Urskiven er sort med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og guldfarvet, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver for tidstagning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 10 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Gold Ocean Watch HB1513705 er et markant chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer, eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%