HUGO BOSS

HUGO BOSS Gold Ocean Watch HB1513703

Hugo Boss Gold Ocean har en guldfarvet urkasse på 46 mm. Urkransen på Gold Ocean er ekstra kraftig med mange detaljer, som fremhæver det maskuline ved uret.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hugo Boss Gold Ocean HB1513703 har en stål urkasse på 46 mm. Urkransen på Gold Ocean er ekstra kraftig med mange detajler som fremhæver det maskuline ved uret. Uret har meshrem som tilpasser sig håndleddet og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Meshremmen indstilles let ved at flytte låsespændet på remmen. Urskiven er sort med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er guldfarvede. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeMesh rem
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%