HUGO BOSS

HUGO BOSS Energy Steel HB1513971

Hugo Boss Energy Steel er et lidt anderledes designet HUGO BOSS ur med den 12-kantede urkrans. Energy-Serien er med 44mm sort urkrans og sort urskive. Selvfølgelig chronograph og sportsligt design.
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.347,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Energy Steel HB1513971 er et luksuriøst herreur i stål og sort design. Energy Stål har en stålfarvet urkasse på 44mm, og en urkrans i sort med stålfarvede tal 15/30/45/60. Urkransen på Energy-serien er ekstra kraftig med mange detajler og er 12-kantet, som fremhæver det maskuline ved uret. Uret har en klassisk stålfarvet lænke med midterled. Lænken tilpasser sig og sidder rigtig godt på håndleddet. Lænken har lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes hjælpeværktøj til at regulere længden på urlænke. 

Urskiven er sort med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time- og minutvisere er hvide og stålfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual chronograph urskiver, og BOSS-logoet fremhævet øverst på skiven. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT T-Sport Black
TISSOT
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
38%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Black AR5988
Emporio Armani
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
48%