HUGO BOSS

HUGO BOSS Driver Sport HB1513087

HUGO BOSS Driver Sport HB1513087 er et sportur inspireret fra racersporten med chronograph-delen, de røde detaljer og den bløde læderrem med stofbelædning på ydersiden. Driver Sport har en stål urkasse på 43mmm og sort urkrans
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Driver Sport HB1513087 er et klassisk herreur i stål og sort urkrans og sort stof læderrem. Driver Sport har en stål urkasse på 43mm og sort urkrans. Urets sorte 22mm læderrem er lidt specielt designet, da den lyse kalveskindsrem er beklædt med en sort stofoverflade på ydersiden, som gør at remmen vil holde sig pæn i længere tid. Remmen har en matchende lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. 

Urskiven er sort med hvide luminumsfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time- og minutvisere er hvide og sølvfarvede. Sekundviseren er racing rød, ligesom viserne er på dualskiverne. Uret har 3 sorte sekundære dual urskiver og datovisning.En fin detalje er Tachymeter tallene på ydersiden af urkrasen, hvor TACHYMETER er skrevet med rød skrift. HUGO BOSS har virkelig forsøgt at designe et sportsligt ur, som med sin 43mm urskive alligevel ikke bliver for voldsom på armen. Urkassen 12mm tykkelse giver ligeledes et let ur, som er behageligt at gå med - både til dagligt og til fest.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%