HUGO BOSS

HUGO BOSS Driver Blue HB1513081

Hugo Boss Driver Blue HB1513081 er et detaljerigt Chronograph ur fra designervirksomheden Hugo Boss. Uret har en kraftig stål urkasse på 45mm og tynd sort urkrans med dybblå metallic urskive.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Driver Blue HB1513081 er et meget detaljerigt herreur i stilrent design, og signalerer "her er der styr på det". Hugo Boss Driver Blue har en stål urkasse på 45mm i diameter og urkrans i sort. Urstørrelsen er i den øvre ende af herreure, og sidder fint og naturligt på håndleddet. Lænken åbnes med en butterfly lås, og lænken kan let tilpasses i lænken ved at trykke låsefjedrene ud af lænken. Det er bedst at fjerne lige mange led på hver side af låsen. Under "Accessories" kan der tilkøbes lænke værktøj til hurtig tilretning af lænkens lænke. Urskiven er dybblå metallic, og giver en fin kontrast til den sorte urkrans. Urets talmarkeringer er hvide og time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvet. Viserne har luminum belægning for visning af tid om natten. Driver Blue har det moderne design omkring urets urkrone med urkassen omslutter urkronen. Det giver uret dynamik og et smukt design.

Urskiven har 3 dual urskiver for Chronograph-delen, og datovisning ud for "4" tallet. Urlænken er i børstet stål på lænkens 3-led. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Renato Navy Blue AR2448
Emporio Armani
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
57%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario AR11241
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%