HUGO BOSS

HUGO BOSS Detroit Black HB1550007

Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven. Uret har en grå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Detroit Black er et fremragende eksempel på et unikt sportsur med sølv/grå urskive, som står godt sammen med de flotte orange detaljer på uret. Hugo Boss Detroit Black har en poleret stål urkasse på 48mm med en ligeledes stål urkrans. Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven. Uret har en grå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet, som er med til at fuldende det sportslige look. Urskiven har forskelllige grå markeringer som både viser timer og i højre side også minutter. Time- og minutviser er sorte og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Sekundviseren har en orange detalje, som passer til urskivens 3 orange sekundære dual urskiver som også er med orange detaljer. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSølv
RemtypeSiliconerem
RemfarveGrå
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
EYKI Overfly E3072L Red
EYKI
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%