HUGO BOSS

HUGO BOSS Detroit Black

Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven. Uret har en grå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Detroit Black er et fremragende eksempel på et unikt sportsur med sølv/grå urskive, som står godt sammen med de flotte orange detaljer på uret. Hugo Boss Detroit Black har en poleret stål urkasse på 48 mm med en ligeledes stål urkrans.

Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven. Uret har en grå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet, som er med til at fuldende det sportslige look. Urskiven har forskelllige grå markeringer som både viser timer og i højre side også minutter. Time-, og minutviser er sorte og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Sekundviseren har en orange detalje, som passer til urskivens 3 orange sekundære dual urskiver som også er med orange detaljer.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

 

Yderligere information

Urkasse diameter45 mm +
FinishRustfrit stål
Urskivens farveSølv

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
27%
Tilbud
presale
Reef Tiger Tank II RGA3069 - Black
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.429,00 kr
20%
Tilbud
presale
EYKI Overfly E3072L Red
Specialpris 399,00 kr
Pris: 499,00 kr
24%
Tilbud
presale
TISSOT Chrono XL Blue
Specialpris 1.929,00 kr
Pris: 2.550,00 kr