HUGO BOSS

HUGO BOSS Chrono Pioneer

Hugo Boss Chrono Pioneer HB1513709 er blandt de smukkeste chronograph ure fra designervirksomheden Hugo Boss. Choro Pioneer har det hele - lækker mørk cognacblød læderrem, smuk blank urkasse med den smukkeste blå urskive. Dass ist Boss - Hugo Boss.
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Chrono Pioneer er et klassisk herreur udført på smukkeste vis. Chrono Pioneer har en blank urkasse på 44mm og 10mm tyk. Pioneer er blandt de lette urmodeller fra Hugo Boss på kun 67 gram. Urkasse, krans og urkrone er blankpoleret stål. Uret har en kalveskinds læderem i mørk cognacfarvet læder med lyse syninger. Læderremmer er noget af det mest behagelige at gå med, da skindet er blødt og behagelig. Urskiven er dybblå metallic med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time- og minutviser er hvide og sølvfarvet og lyser i mørke. Sekundviser er metallic ligesom viserne på dualskiverne og med rød spids. Urskivens 3 dual urskiver har en sølvfarvet baggrund og giver et ypperligt urdesign. 

Chronograph ure er en klassisk funktion for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
22%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Subs Black
Specialpris 699,00 kr
Pris: 899,00 kr