HUGO BOSS

HUGO BOSS Black Trophy Watch HB1513675

BOSS Black Trophy HB1513675 er et klassisk herreur carbonsort design og og sort urskive. Hugo Boss Black Trophy har en carbonsort urkasse på 44 mm og urkrans.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 3.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Black Trophy HB1513675 er moderne herreur holdt i carbonsort med detaljer af blåt. Hugo Boss Black Trophy har en sort urkasse på 44mm og en sort tachymeter urkrans. Uret har smart sort urlænke, som tilpasser sig håndleddet. Urlænken er 22mm bred, 3 leddet og med butterfly lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan værktøj tilkøbes for tilpasning af urlænken. Urskiven er matsort med blå time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er grå og blå. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urglasset er hærdet mineralglas, som giver en hård overflade med begrænset risiko for at få ridser i glasset. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Black Trophy Watch HB1513675 er et markant chronograph ur, som er nydesignet i sort som alternativ til de klassiske stålfarvede herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
Emporio Armani Black Rubber AR5889
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%
Nyhed
Tilbud
presale
N.Y. Incredibles Cooper Diver
N.Y. Incredibles
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
12%