HUGO BOSS Brown Pioneer HB1513715

HUGO BOSS Brown Pioneer en et helt unikt herreur med en flot kombination af sort og metallic brun farve, som giver et helt unikt designer ur fra det vedensberømte designfirma.
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.895,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Brown Pioneer Chronograph HB1513715 er et klassisk herreur i frækt design og nytænkning indenfor farvevalg. Hugo Boss Brown Pioneer har en sort urkasse på 44 mm, og urkrans og urkrone i metallic brun farve. Uret har en 22mm lænke også i denne metallic brune farve, så det er ikke et ur man ser hver dag på en herre arm. Urskiven er sort med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og gråtonet, med en rød markering på sekundviser. Urskiven har 3 dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Urglasset er mineralglas som som har en hård og mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 5 ATM svarende til almindeligt brug og stænk.

Hugo Boss Brown Pioneer Chronograph HB1513715 er et enkelt chronograph ur som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Subs Black
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 899,00 kr
22%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario Dark Green AR11472
Emporio Armani
Specialpris 2.099,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
32%
Tilbud
presale
MASERATI Sfida Steel Automatic R8823140007
MASERATI
Specialpris 3.399,00 kr
Pris: 4.255,00 kr
20%