HUGO BOSS

HUGO BOSS Pioneer HB1513713

HUGO BOSS Pioneer en et markant herreur med en flot kombination af stål og dybblå farver, som giver et meget stilrent chronograph ur frra det vedensberømte designfirma.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Pioneer HB1513713 er et ultraklassisk herreur i stål og blåt design. Hugo Boss Pioneer har en blankpoleret stålfarvet urkasse på 44mm og urkrans og urkrone ligeledes i stål. Urets lænke er 22mm bred og kraftig i designet. Remmen er 3-leddet og med sine H-led en lidt anderledes lænke. Lænken kan forkortes ved at fjerne éet eller flere led i lænken. Der kan tilkøbes værktøj under "Accessories" til at lette arbejdet. Det tager 5-10 minutter at tilpasse lænken, så uret sidder behageligt på armen. Urskiven er dybblå med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, med en rød markering på sekundviser. Urskiven har 3 dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Urglasset er mineralglas som har en hård overflade, og mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 5 ATM, hvilket dækker almindeligt brug og tåler vandstænk.

Hugo Boss Pioneer HB1513713 er et smukt chronograph ur som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk ha 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TRIWA Walter Hvalen
TRIWA
Specialpris 847,50 kr
Pris: 1.695,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Deacon TH1791551
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.179,00 kr
Pris: 1.495,00 kr
21%
Tilbud
presale
Emporio Armani Aviator AR11238
Emporio Armani
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
39%