HUGO BOSS

HUGO BOSS Black Pioneer HB1513711

HUGO BOSS Black Pioneer en et fint herreur med en flot kombination af sort og dybblå farver, som giver et meget stilrent chronograph ur frra det vedensberømte designfirma.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.895,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Black Pioneer Chronograph HB1513711 er et klassisk herreur i frækt sort og blåt design. Hugo Boss Black Pioneer har en sort urkasse på 44 mm og urkrans og urkrone ligeledes i sort. Uret har en dybblå læderstrap rem, som er af meget blødt kalveskind, og minder mest om en siliconerem. Remmen er 22mm bred, og det er en urrem som er en meget behagelig urrem om håndleddet. Urskiven er sortblå med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvet, med en rød markering på sekundviser. Urskiven har 3 dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Urglasset er mineralglas som som har en hård og mindre sart overfor ridser og slidtage. Uret tåler 5 ATM, men da uret har kalveskinds urrem, er uret ikke velegnet til at blive vådt i længere tid. 

Hugo Boss Black Pioneer Chronograph HB1513711 er et enkelt chronograph ur som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveBlå
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Subs Black
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 899,00 kr
22%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Kyle 1791630
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
14%