HUGO BOSS

HUGO BOSS Black HB1513528

BOSS Black Black HB1513528 er et ur som er tænkt som diskret og holdt mest i sort, men alligevel vækker det berettiget opsigt på håndleddet. 3 forskellige dual urskiver, det lidt kompakte design på 42mm urskive giver et rigtigt lækkert HUGO BOSS ur..
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Black HB1513528 er moderne herreur holdt i carbonsort med detaljer af blåt og metal. Hugo Boss Black har en sort urkasse på 42mm og en sort urkrans. Uret har smart sort urlænke, som tilpasser sig håndleddet. Urlænken er 22mm bred, 3 leddet og med butterfly lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan værktøj tilkøbes for tilpasning af urlænken. Urskiven er matsort med blå time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er metalic og blå. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Den ene dual urskive for timevisning er holdt i gråt og blåt - fin detalje. Urglasset er hærdet mineralglas, som giver en hård overflade med begrænset risiko for at få ridser i glasset. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 3 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Black HB1513528 er et markant chronograph ur, som er nydesignet i sort som alternativ til de klassiske stålfarvede herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Black Ion Chronograph BU9365
Burberry
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
42%
Tilbud
presale
Emporio Armani Black Rubber AR5889
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%
Nyhed
Tilbud
presale
N.Y. Incredibles Cooper Diver
N.Y. Incredibles
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
12%