HUGO BOSS

HUGO BOSS Black Grand Prix Watch HB1513562

HUGO BOSS Black Grand Prix HB1513562 er en del af Hugo Boss sportslige Grand Prix serie med 44 mm urskive, Quartz urværk og chronograph funktion. Et fremragende eksempel på et moderne sportsur, detaljerigt og funktionelt til den moderne mand.
Specialpris 2.595,00 kr
Pris: 3.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet.

HUGO BOSS Black Grand Prix er en moderne fortolkning af sportsuret med en spændende farvesammensætning af en råhvid læderrem og en blank sort urkasse. Urets farvekombinationer får uret til at skille sig ud fra mængden - et designmæssigt mesterværk. Hugo Boss Black Grand Prix har en poleret sort urkasse på 44 mm med en tynd blank stålkrans. Urkrone og sekundære chronograph knapper er ligeledes i sort som urkassen, hvilket giver en rigtig flot kontrast til den råhvide/lyse læderrem. Uret har en kant på indersiden af urskiven med samme farve som remmen, og giver en flot indramning af urskiven og urværket. Uret har standard time- og minutviser som ligeledes er synlig i mørke samt en rød sekundviser. De 3 dual urskiver er på sorte skiver, og datovisningen også med sort baggrund.

Urremmen er yderst speciel med en flot råhvid læderfarve af ægte skind, og med spænde i sort ligesom urkassen. Indvendigt er remmen blød og behagelig med "BOSS" indgraveret i remmen.  

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveHvid
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
6%
Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Steel Black Leather
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
32%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.910,00 kr
33%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.949,00 kr