HUGO BOSS Black Chrono Watch HB1513284

Hugo Boss Black Chrono HB1513284 har en stål urkasse på 44mm. silikoneremmen på Black Chrono er mønstret med røde detaljer, som giver det sportslige og maskuline look.
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 2.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Black Chrono HB1513284 er et luksuriøst sports herreur der lige ser lidt ekstra ud med røde detaljer. Hugo Boss Black Chrono har en stål urkasse på 44mm. Silikoneremmen på Black Chrono er mønstret med en rød stribe, som giver et sportsligt og maskulint look. Urets rem tilpasser sig håndleddet og har et lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er sort med sølv dualskive, og time- og minutvisere med røde striber. På halvdelen af urskiven er den blot blank og enkel, men hvorimod den anden halvdel er detaljeret og fuldender uret.

Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning, hvor de røde detaljer igen er tilføjet. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 10 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo AR6046
Emporio Armani
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.599,00 kr
25%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Chronograph AR0527
Emporio Armani
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
32%