HUGO BOSS

HUGO BOSS Ambassador Chrono HB1513194

HUGO BOSS Ambassador Chrono er et moderne herreur med stål urkasse på 43mm. Uret har et sort krokodille mønstret læderrem, chronograph og datovisning.Dass ist HUGO BOSS.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Ambassador Chrono er et moderne herreur med stål urkasse på 43mm. Uret har en sort krokodille mønstret læderrem i ægte læder, og lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er sort med 2 lags urskive og ekstra detaljeret med romertal og datovisning. Urkransen er blankpoleret stål, og urkassen er holdt i samme stil. Uret er et chronograph ur med 3 dual urskiver for sekund-, minut- og timevisning. Time-, minut og sekundvisere er sølvfarvet. Ambassador urserien er alle med klassiske japanske quartz urværk for præcision, og samtidig er serien en af HUGO BOSS klassiske urserier til mænd, der holder af den klassiske stil. Ambassador-serien har lidt mindre urkasser og vejer mindre end mange andre ure fra designfirmaet. Dette giver samtidig et lidt mere elegant og diskret ur.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY City Black Leather BU10010
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%