HUGO BOSS

HUGO BOSS Allure HB1513924

HUGO Boss Allure HB1513924 er et supersmart og moderne designet herreur holdt i gråt med råde detaljer. Tachymeter urkrans på 44mm og grå urlænke. Et rigtigt herreur der skiller sig ud.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Allure HB1513924 er et fedt og moderne herreur i grafitgrå farve med grå urskive og urkrans. Allure har en grå urkasse på 44mm, lidt mindre end Distinct urenes 46mm.  En urkrans i gråt med rødt skrift "tachymeter" og sorte talmarkeringer. Urkransen på Allure er tynd, og giver uret et fint designudtryk. Uret har klassisk grafitgrå lænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes hjælpeværktøj til at regulere længden på urlænke. 

Urskiven er grå med grå time-markeringer for 1-12 visning. Time- og minutvisere er lysegrå og sorte. Urskiven har 2 sekundære dual chronograph urskiver, med markante røde visere og BOSS-logoet graveret ind i urskiven. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveAndre
RemtypeLænke
RemfarveGrå
Farve urkasseGrå
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Grey BU9381
Burberry
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
41%
Tilbud
presale
MASERATI Sfida Skeleton Blue R8823140001
MASERATI
Specialpris 2.399,00 kr
Pris: 3.399,00 kr
29%