HUGO BOSS Aeroliner Watch HB1513183

HUGO BOSS Aeroliner Watch er et flot maskulint herreur. Urskiven er dybblå med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende i mørket.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.755,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hugo Boss Aeroliner HB1513183 har en stål urkasse på 44 mm. Uret har stållænke som tilpasser sig håndleddet, og har lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Stållænker tilpasses ved at fjerne et eller flere led. Dette sker ved at man presser de fjedre ud som holder leddene, og under "Accessories" kan værktøj tilkøbes. Urskiven er dybblå med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende i mørket. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSølv
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveSølv
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
JIUSKO PRO TACHOMETER
JIUSKO
Specialpris 799,50 kr
Pris: 1.599,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%