HUGO BOSS Aeroliner Black Steel HB1513180

BOSS Aeroliner Black Steel er et moderne, men også klassisk herreur i stort og stål med sort urskive og lænke, som ser stilfuldt og sofistikeret ud. HUGO BOSS har altid styr på designet.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 3.695,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Aeroliner Black Steell HB1513180 er et moderne, men også klassisk herreur holdt i sort med stålfarvede detaljer. Uret er med sort urskive, som ser stilfuldt og sofistikeret ud. Hugo Boss Aeroliner Black Steel har en sort urkasse på 46mm. Uret har sort urlænke på 22mm, som tilpasser sig håndleddet, og har lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Værktøj til at justere lænke kan tilkøbes under "Accessories" som hjælp til at trække de fjedre ud, som holder leddene samlet. Det tager 3-5 min. at tilpasse lænken. Urskiven er sort medstålfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og stålfarvede, og har luminum effekt for visning af tid i mørket. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronograph ure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Kyle 1791630
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
14%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%