HUGO BOSS

HUGO BOSS Aeroliner Black Dial Rosegold HB1513584

HUGO BOSS Aeroliner Black Dial Rosegold skiller sig lidt ud fra ur-skoven med et mix af stål og rosegold. En af de mindre urserier fra HUGO BOSS med urstørrelse på 41mm og 20mm urlænke.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Aeroliner Black Dial Rosegold HB1513584 er et klassisk Tachymeterdesignet herreur, som har fået lidt touch med mix af rosegold og stål. Hugo Boss Aeroliner Rosegold har en stål- og rosegold farvet urkasse på 41mm, samt tachymeter urkrans og urkrone i rosegold. Uret har en 20mm bred lænke, som tilpasser sig håndleddet, og en lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er sot med rosegold time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og rosegold farvet. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Aeroliner-serien er ure i enkelt chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveRosaguld
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%