HUGO BOSS Aero Chrono Watch HB1513770

Hugo Boss Aero Chrono har en stål urkasse på 44mm og urkrans og urkrone i blank stål. Uret har en sort læderrem med hvide syninger med HUGO BOSS graveret på indersiden og på spændet.
Specialpris 2.099,00 kr
Pris: 3.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Aero Chrono HB1513770 er et moderne klassisk sports herreur i frækt sort og hvid design. Hugo Boss Aero Chrono har en stål urkasse på 44mm og urkrans og urkrone i stål/sølvlook. Uret har en sort læderrem med hvide syninger med HUGO BOSS graveret på indersiden og på spændet. Ure med læderrem giver et lettere ur end ure med stållænke, og det bløde kalveskind er behageligt at gå med. Urskiven er sort med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, hvor minut- og timeviser er synlige i mørke. Urskiven har 3 dual urskiver for chronograph-visning af sekund, minut og timer samt datovisning. Aero Chrono er et smukt og harmonisk ur, som signalerer maskulinitet og personlighed, absolut et klassisk ur, som kan holde i mange år. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Steel
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Watch Ink Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Subs Blue Cognac
KOMONO
Specialpris 749,00 kr
Pris: 899,00 kr
17%