HUGO BOSS

HUGO BOSS Admiral Blue HB1513907

Hugo Boss Admiral Blue er en kongemodel fra tyske HUGO BOSS med ekstra kraftig urkrans på 46mm, dybblå farve kombineret med stållænke og urkasse. Uret har mange lækre detaljer og hører til i ursamlingen.
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 3.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Admiral Blue HB1513907 er et luksuriøst herreur i i ocean blue design med blå urskive og urkrans. Admiral Blue har en stålfarvet urkasse på 46mm, og en urkrans i blåt. Urkransen på Admiral-serien er ekstra kraftig med mange detajler, som fremhæver det maskuline ved uret. Uret har klassisk stållænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes hjælpeværktøj til at regulere længden på urlænke. 

Urskiven er dybblå med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time- og minutvisere er hvide og stålfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual chronograph urskiver, og BOSS-logoet graveret ind i urskiven. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 10 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Evan 1710397
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%