LLARSEN

LLARSEN LYKKE Gold Watch Leather Double

Specialpris 839,40 kr
Pris: 1.399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure 

Urserien LYKKE er en nyklassisk urserie til kvinder, og med den specielle ekstra lange læderstrap hvor remmen vikles en ekstra gang rundt om håndledet - så er du garanteret opværksomhed ved bordet. Urremmen er 8 mm bred og 39 cm lang og fint graveret LLARSEN´s løvelogo i spændet. Remmen kan skiftes til både almindelig sort rem eller en mere farvestålende farve - guld passer til næsten alle farver.

Urglasset er naturligvis safirglas og måler 23 mm i diameter, og er behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er sort med time- og minutviser. Urværket er et japansk quartz af mærket Miyota 5R21, som er et rigtig fint urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i guld, som er et tidsløst look og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og er er perfekt til gaven til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSort
RemLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM