LLARSEN

LLARSEN HELENA Gold Watch Dark Green

LLARSEN HELENA Gold Watch Dark Green er et smukt klassisk dameur i diskrete farver. En let og lys læderrem i kombination med en dyb grøn urskive. Klassisk look men med leg med farver.
Specialpris 774,50 kr
Pris: 1.549,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure 

Urserien HELENA er en nyklassisk urserie til kvinder, og med en ægte læderrem i mintfarvet, hvilket giver uret et karakterisisk design. Urremmen er 18 mm bred og remmen har 7 huller til at indstille længden af urremmen, og den kan ligeledes skiftes til flere andre spændende farver, når der skal lidt mere gang i gaden.

Spændet på urremmen er med LLARSEN´s løvesymbol, hvilket ligeledes er præget på urkassens bagside. Urglasset er naturligvis af safirglas og måler 36 mm i diameter, og er behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er dybgrøn med time- og minutviser, mens sekundviser er på sekundær urskive. Datovisning ved "3" tallet. Urværket er japansk quartz af producenten Ronda, som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i guld som er tidsløst og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og er er perfekt til gaven til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter36-37 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLæderrem
RemfarveGrøn
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM