FRIEDRICH

FRIEDRICH model 262-153 Cordoba ur kuffert 10 ure

FRIEDRICH Lederwaren GmbH har skabt denne urboks model "Cordorba" til 10 ure i lækker cognacfarvet brunt læder. Urboksen er håndlavet og syet. Tysk kvalitet som de er berømmet for.
Specialpris 799,00 kr
Pris: 975,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

FRIEDRICH I 23 er en kuffertserie fra FRIEDRICH Lederwaren GmbH, som er udført i kvalitetslæder. Der er kælet for detaljerne, så det ikke bare er en opbevaringskasse. Cordorba er designet med glaslåg så urene kan ses. Ur kufferten er holdt i en lys cognacfarvet læder udvendigt med synlige hvide syninger. Ur kufferten har et lukkespænde med lås, så boksen kan aflåses sikkert, og medbringes på rejser. Boksen indeholder 10 polstrede puder i en sandfarvet polstring, som urene kan sidde på i boksen. Boksen er i en praktisk størrelse på 29x18,5x8,5mm (LBH), som gør at man nemt kan tage sine "børn" med på farten. En ægte luksus urkuffert i meget høj kvalitet og et moderne design. 

Urboksen er den perfekte gave til manden eller kvinden, som har flere ure, og som gerne vil have dem opbevaret sikkert og smukt i sit hjem. 

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
CarloA mahogni Urkasse 6 stk.
CarloA
Specialpris 299,00 kr
Pris: 349,00 kr
14%