FRIEDRICH

FRIEDRICH model 32059-5 Cabon LED sort ur kuffert 9 ure

FRIEDRICH Lederwaren GmbH har skabt denne urboks model "Carbon LED" til 9 ure i lækker sort læder. Urboksen er håndlavet og syet og med LED belysning i urboksen. Tysk kvalitet som de er berømmet for.
1.199,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

FRIEDRICH I 23 er en kuffertserie fra FRIEDRICH Lederwaren GmbH, som er udført i kvalitetslæder. Der er kælet for detaljerne, så det ikke bare er en opbevaringskasse. Denne seriel er døbt "Carbon LED" og er i den eksklusive del af ur kufferter, og den er designet med glaslåg så urene kan ses. Ur kufferten er holdt i blødt sort læder udvendigt med markante hvide syninger. Ur kufferten har et lukkespænde med lås, så boksen kan aflåses sikkert, og medbringes på rejser. Boksen indeholder 9 polstrede puder i en sort polstring, som urene kan sidde på i boksen. Boksen er i en praktisk størrelse på 29,5x17,0,5x8,5mm (LBH), som gør at man nemt kan tage sine "børn" med på farten.

Urboksen er den perfekte gave til manden eller kvinden, som har flere ure, og som gerne vil have dem opbevaret sikkert og smukt i sit hjem. 

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
CarloA mahogni Urkasse 6 stk.
CarloA
Specialpris 299,00 kr
Pris: 349,00 kr
14%