FRIEDRICH

FRIEDRICH model 201-203 Le Croc brun ur kuffert 5 ure

FRIEDRICH Lederwaren GmbH har skabt denne urboks model "Le Croc" til 5 ure i mørkebrunt læder. Urboksen er håndlavet og tysk kvalitet som de er berømmet for.
459,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

FRIEDRICH I 23 er en kuffertserie fra FRIEDRICH Lederwaren GmbH, som er udført i kvalitetslæder. Der er kælet for detaljerne, så det ikke bare er en opbevaringskasse. Denne model er døbt "Le Croc" med krokodillemønstret læderskind. Den er designet i den klassiske kuffert-form fra gamle dag med ovalt låg som en dragekiste. Ur kufferten er holdt i mørkebrunt læder udvendigt. med synlige hvide syninger. Ur kufferten har et lukkespænde med lås, så boksen kan aflåses sikkert, og medbringes på rejser. Boksen indeholder 5 polstrede puder i en lysebrunt polstring, som urene kan sidde på i boksen. Boksen er i en praktisk størrelse på 29,5 x 10 x 9 cm (LBH), som gør at man nemt kan tage sine "børn" med på farten.

Urboksen er den perfekte gave til manden eller kvinden, som har flere ure, og som gerne vil have dem opbevaret sikkert og smukt i sit hjem. 

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
CarloA mahogni Urkasse 6 stk.
CarloA
Specialpris 299,00 kr
Pris: 349,00 kr
14%