EYKI

EYKI Trend Rosegold

EYKI Trend EET1030L er et fint og klassisk herreur med 38mm hvid urskive og blød sort læderrem, rosegold talvisning og dual-urskive ligeledes i rosegold.
Specialpris 199,50 kr
Pris: 399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Eyki er et meget kendt mærke i Danmark. Her betales ikke for brandet, men man får derimod for den megen kvalitet for et relativt lille beløb, de enkelte ure repræcenterer. EYKI er blandt de større urmærker i Asien, og laver en lang række ur-serier fra de minimalistiske til sportsure som Overfly serien. Et urmærke som vi hos Watchmen.dk har haft meget få reklamationer på igennem årene.

EYKI Trend Rosegold har en en urskive på 38mm med mineralglas som giver en hård urskive som giver god beskyttelse mod ridser. Urets urkasse er rosegold farvet, ligesom talmarkeringerne på urskiven er i rosegold. Denne model er en klassisk herremodel med sort læderrem, som har en meget fint mønster i læderremmen. Uret er quartz batteridrevet med time- og minutviser, og en enkelt dual urskive til sekundviser.Vægten er kun 46 gram, hvilket er absolut i den lette ende af vægtskalaen. 

Uret leveres i en flot hvid Watchmen.dk urboks, som både kan bruges til opbevaring og gaveæske.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseRosaguld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
MEGIR Master Hvid
MEGIR
Specialpris 199,50 kr
Pris: 399,00 kr
50%