EYKI

EYKI Tracer Cognac

EYKI Tracer Cognac er et superflot sportsur fra EYKI med 42mm urskive, carbonsort urkasse og sort urskive, orange timemarkeringer og med quartz urværk. Ekstra kraftig 22mm cognac mørkebrun læderrem med hvide syninger
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Eyki er et meget kendt mærke i Danmark. Her betales ikke for brandet, men man får derimod for den megen kvalitet for et relativt lille beløb, de enkelte ure repræcenterer. EYKI er blandt de større urmærker i Asien, og laver en lang række ur-serier fra de minimalistiske til sportsure som Overfly serien. Et urmærke som vi hos Watchmen.dk har haft meget få reklamationer på igennem årene.

EYKI Tracer Cognac har en kraftig sortlakeret urkasse med en tynd urkrans ligeledes i sort. Inde i urskiven er der et quartz urværk med time-, minut- og sekundviser. Urskiven er sort med markeringr for 1-12 samt datovisning mellem "4" og "5". Urvisere og timemarkeringerne er i orange og matcher syningerne på urremmen. Urremmen er ekstra kraftig med sort spænde. Remmen er 22mm bred, og urets design og rem giver samlet et rigtig flot herreur med sportslig attitude.

Uret leveres i en flot hvid Watchmen.dk urboks, som både kan bruges til opbevaring og gaveæske.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseSort
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM