EYKI

EYKI Overfly E3072L Red

EYKI Overfly er EYKI´s topmodel af sportsure og Overfly-serien er designmæssigt udfordrende, da urkasse, urskive eller størrelse ofte får en tand mere designmæssigt, så urene bliver markante og unikke i forhold til de traditionelle urmodeller.
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Eyki Overfly E3072L Red er et stilrent ur fra EYKI´s Overfly serie, som fås i 3 forskellige modeller. EYKI Overfly Red er et rigtigt herreur med en urkasse på hele 47 mm, som er i den øvre ende af skalaen over urstørrelser. Urkassen er 11,8 mm tyk og er carbonsort med sort urkrone. Urskiven er sort med sølv talmarkeringer for 3, 6, 9 og 12. Øvrige talmarkeringer er røde og urkransen har ligeledes verdenshjørnerne graveret med rødt. Urskiven har datovisning, og viserne er hvide med rød sekundviser. Urværket er japansk Seiko quartz AL32. Uret kan klare et dykkertryk på 30 meter, men med en læderrem vil vi ikke anbefale at uret bruges i vand i længere tid.

Læderremmen er sort med røde syninger, og har en bredde på 20 mm. Remmen er kraftig og med de røde syninger får uret både det sportslige look og leder tankerne hen på et racerur. Et rigtigt fint ur til prisen.

Uret leveres i urboks - velegnet til både opbevaring og gave.

 

 

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
MEGIR Chronograf Sportsur Orange County
MEGIR
Specialpris 224,50 kr
Pris: 449,00 kr
50%