EYKI

EYKI Lavaro

EYKI Lavaro er en del af "Overfly" sportsurserien, hvor EYKI prøver at skubbe til designgrænserne og lave et anderledes ur. En specieldesignet urskive med 2 mindre urskiver og en markant læderrem med grønne synninger.
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Eyki er et meget kendt mærke i Danmark. Her betales ikke for brandet, men man får derimod for den megen kvalitet for et relativt lille beløb, de enkelte ure repræcenterer. EYKI er blandt de større urmærker i Asien, og laver en lang række ur-serier fra de minimalistiske til sportsure som Overfly serien. Et urmærke som vi hos Watchmen.dk har haft meget få reklamationer på igennem årene.

EYKI Lavaro har en kraftig sortlakeret urkasse med en tynd urkrans ligeledes i sort. Inde i urskiven er der et quartz urværk med time-, minut- og sekundviser omgivet af en grøn ring. Et mindre dual urviser med 0-60 ligeledes med 3 visere til tidstagning. Urremmen er blandt de mest specielle læderemme. Remmen er kraftig og sort med lysegrønne syninger. Så når de fleste EYKI ure er klassisk designet, så har designafdelingen gået lidt mere til den med dette ur.   

Uret leveres i en flot hvid Watchmen.dk urboks, som både kan bruges til opbevaring og gaveæske.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM