EYKI

EYKI Bristol Silver

EYKI Bristol Silver er et klassisk herreur med 40 mm urskive i sølvfarve, en fin detaljeret stållænke og urkasse og urkrone i poleret stål. EYKI er en af Asiens største urproducenter som producerer kvalitetsure til fornuftige priser.
Specialpris 199,50 kr
Pris: 399,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Ny urserie fra EYKI i klassisk design. EYKI er et meget populært urmærke som producerer ure, hvor pris og kvalitet hænger rigtig fint sammen. EYKI Bristol Silver er fra modelserien E2031, hvor der også findes tilsvarende dameure (lagerføres ikke).

Uret er udstyret med japansk quartz urværk, beskyttet af mineralglas. Urskiven er 40 mm og dermed en fin størrelse til de fleste håndled. Sølv urremmen er med 2 smalle og et bredt led, som adskiller dette ur fra EYKI BRIGHTON modellen.  Urkassen er sølvfarvet, hvilket urkransen og urkronen ligeledes er. Selve urskiven er med inderskive i poleret sølvfarve, mens ringen med tal-markeringerne er i matfarvet sølv, hvilket giver en flot kontrast i urskiven. Der er datovisning og der er mulighed for at lære lidt, da ugedag vises både på kinesisk og engelsk. 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveSølv
Farve urkasseSølv
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
DITA QUARTZ POLAR
DITA Quartz
Specialpris 199,50 kr
Pris: 399,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Deacon TH1791551
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.179,00 kr
Pris: 1.495,00 kr
21%