Elliot Havok

Elliot Havok World Traveler Black

Elliot Havok er et amerikansk urfirma fra San Francisco grundlagt i 2014. Urfirmaet står bag klassiske urserier som Traveler, Racer Chronograph og Timepiece.
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.449,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Et smukt herreur bygget op fra bunden med fokus på detaljer!!! Elliot Havok er et lille amerikansk urfirma fra San Francisco i Californien, som har skabt en række spændende og anderledes ure. Nogle er skabt på basis af cloud funding fra kunder som forudbestilte ure, og efterhånden er der kommet en række ur- serier fra designerfirmaet. Elliot Havok prioriterer fokus på krativitet og skabelse af et kvalitetsur, som både kan bruges til daglig brug og til fest.

Urserien World Traveler er skabt til mennesket i bevægelse. Designerne og ingeniørerne har udviklet et ur, som ved et let drej på urknappen til venstre på uret, kan dreje urskiven efter hvilken tidszone du er i, således at uret altid viser klokken det sted du er i verden - verdensklasse. Uret er født med et schweizisk ETA chronograf urværk for præcist og pålideligt urværk i meget høj kvalitet. Urkassen i blankpoleret stål og måler 9 mm i tykkelse. Urskiven måler 42 mm og er i "onyx" sort farve med den karakteristiske røde trekant på urskiven. Uret vejer 57gram og dermed et letvægts ur i forhold til størrelse. Uret har en fin sort italiensk læderrem i blødt skind. Uret har sekund-, minut- og timeviser samt datovisning.

Et helstøbt ur i kompromisløst design. Uret kan tåle 5 ATM/50 meters dybde, men vi anbefaler ikke at det bruges til dykning/snorkling eller badning, da urremmen kan tage skade af vand i længere tid. Uret fås i 3 forskellige designs og leveres i fin uræske til opbevaring eller til gave.

 

Se videoen på youtube: https://www.elliothavok.com/products/onyx-black-world-traveller-42mm

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk chrono
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Watch Ink Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%