Elliot Havok

Elliot Havok Timepiece Blackout

Elliot Havok er stiftet i San Francisco i 2014 og mange er urene er skabt på basis af crowdfunding på de sociale medier. Urfirmaet står bag klassiske urserier som Traveler, Racer Chronograph og Timepiece.
Specialpris 549,00 kr
Pris: 679,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Et smukt minimalisk ur bygget op fra bunden med fokus på detaljer!!! Elliot Havok er et lille amerikansk urfirma fra San Francisco i Californien, som har skabt en række spændende og anderledes ure. Nogle er skabt på basis af cloud funding fra kunder som forudbestilte ure, og efterhånden er der kommet en række ur- serier fra designerfirmaet. Elliot Havok prioriterer fokus på krativitet og skabelse af et kvalitetsur, som både kan bruges til daglig brug og til fest.

Uret Timepiece Blackout er med japansk urværk Seiko og her er man gået helt sort. Urkasse er poleret sort på 39mm i diameter og 7,5 mm tykkelse og en vægt på 37gram. Urskiven er i sort og som matcher urremmen/spændet.Uret har en fin sort læderrem i blødt skind. Uret har minut- og timeviser i blå farve samt datovisning. Et helstøbt ur i kompromisløst design. Uret kan tåle 5 ATM/50 meters dybde, men vi anbefaler ikke at det bruges til dykning/snorkling eller badning, da urremmen kan tage skade af vand i længere tid.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Galore Walnut Herringbone
KOMONO
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
15%