Elliot Havok

Elliot Havok Racer Cronograf Blue

Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og få leveret dagen efter
  •   30 dages returret
  •   Gratis fragt

Detaljer

Et ur der sparker døren op til opmærksomhed og beundring. Et usædvanligt smukt ur bygget op fra bunden med fokus på detaljer!!! Elliot Havok er et lille amerikansk urfirma fra San Francisco i Californien, som har skabt en række spændende og anderledes ure. Nogle er skabt på basis af cloud funding fra kunder som forudbestilte ure, og efterhånden er der kommet en række ur- serier fra designerfirmaet. Elliot Havok prioriterer fokus på krativitet og skabelse af et kvalitetsur, som både kan bruges til daglig brug og til fest.

Uret Elliot Havok Racer Cronograf Blue er med japansk urværk fra Miyota) i en rustfri stål urkasse på 42mm i diameter og 11mm tykkelse og en vægt på 69gram. Uret har en sort urkrans og urskiven i en fantastisk safirblå farve, som giver uret en fantastisk udstråling.

Urglasset er safir krystalglas som giver en meget hård overflade. Uret har sekund-, minut og timeviser samt datovisning samt stopur i bedste racerbane stil. Uret kan tåle 5 ATM/50 meters dybde, men vi anbefaler ikke at det bruges til dykning/snorkling eller badning, da urremmen vil tage skade.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkChronograf
Vandtryk/ATM5 ATM