Elliot Havok

Elliot Havok Oxford Timepiece

Elliot Havok er stiftet i San Francisco i 2014 og mange af urene er skabt på basis af crowdfunding på de sociale medier. Urfirmaet står bag klassiske urserier som Traveler, Racer Chronograph og Timepiece.
Specialpris 549,00 kr
Pris: 679,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Et smukt minimalisk ur bygget op fra bunden med fokus på detaljer!!! Elliot Havok er et lille amerikansk urfirma fra San Francisco i Californien, som har skabt en række spændende og anderledes ure. Nogle er skabt på basis af cloud funding fra kunder som forudbestilte ure, og efterhånden er der kommet en række ur- serier fra designerfirmaet. Elliot Havok prioriterer fokus på krativitet og skabelse af et kvalitetsur, som både kan bruges til daglig brug og til fest.

Uret Oxford Timepiece er med japansk urværk Seiko) i en rustfri stål urkasse på 39mm i diameter og 7,5 mm tykkelse og en vægt på 37gram. Uret har en  ekstrem fin og detaljeorienteret urrem, som kan udskiftes (hvis man kan nænne det). Uret har sekund-, minut og timeviser samt datovisning. Uret kan tåle 5 ATM/50 meters dybde, men vi anbefaler ikke at det bruges til dykning/snorkling eller badning, da urremmen kan tage skade af vand i længere tid.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkMekanisk automatik
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Galore Walnut Herringbone
KOMONO
Specialpris 549,00 kr
Pris: 649,00 kr
15%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%