Christian Slips - Mørkeblå/guld

Carlo A´s vision er at bringe god stil tilbage i erhvervslivet - og i hverdagen. Efter årtier, hvor den casuelle stil har præget billedet i forretningsmæssige sammenhæng, er det et ønske at genskabe den gode stil til den moderne og karrierebevidste mand.
Specialpris 299,00 kr
Pris: 500,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Christian er et af de mest spændende slipsedesign fra Carlo A. Farverne er nøje udvalgte for at give den moderne mand et helt specielt slips, som samtidig passer til rigtige mange farvekombinationer. Slipsets grundfarve er den kongeblå farve med fine vævninger. Hertil har vi hos Carlo A tilsat slipset en kombination af tynde guld- og hvide striber, som giver et sofistikeret slips med et klart og tydeligt designvalg. Slipset er rigtig fint i mønsteret med knivskarp vævning af mønstret, og kronhjorten er vævet med en fin tynd lyseblå tråd. Logoet med kronhjorten efterlader ingen tvivl - dette er et "Gent of Integrity" slips til en rigtig mand. Dette slips er et business slips og til festlige lejligheder. Vi håber du vil bære dette slips med integritet og god stil. Vi mener at dette slips er et must have for enhver gentleman.

Produktinformationer

Farve:                                    Mørkeblå/hvid/guld
Design:                                  Flerfarvet
Stof:                                       100% ren silke
Bredde:                                  6.0 cm / 2.4 inches
Længde:                                150 cm / 59 inches
Kvalitet:                                 Håndsyet, vævet,  dobbelt trense, silke loop,  tipping i sort silke med  teksten
                                              "A GENT OF INTEGRITY’
, dansk design
Emballage :                            Leveres i eksklusiv Carlo A æske