CADISEN

Cadisen Black Panther

CADISEN Black Panther er et sportsligt chronograph ur med lækker sort læderrem, urskive på 42mm og 3 dual urskiver.
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

CADISEN Watch Company blev etableret i 2013 med stor inspiration fra adventure- og sportsfolk, som søger nye grænser og gerne også udforsker dem. CADISEN Watch Company bruger store ressourcer på R&D og videreudvikle deres design af ure til fremtiden. Cadisen sælges over hele verden, og deres design skiller sig positivt ud med markante detaljer.

Cadisen Black Panther er en hyldest til Marvel filmen fra 2018. Uret er et sportsligt chronograph ur, med lækker sort læderrem med sorte riller på ydersiden og lyst skind på indersiden. Urskivens diameter er 42 mm, som er en behagelig størrelse til de fleste håndled. Urkassen er i sort og urkrone samt 2 sekundære start/stopknapper ligedes i sort. Urskiven er sort med talmarkering og datovisning. Urvisere for timer og minutter er hvide, mens sekundviser er orange. Uret har 3 dual-visere for sekund- og minutvisere, og uret signalerer både et sportsligt design kombineret med en kraftig urkasse og flot rem.

Selve uret tåler at blive brugt til vanddybde på 30 Meter/3ATM, men læderremmen vil blive beskadiget ved brug i vand i længere tid. Uret fås også med urkasse i blank stål med røde aftegninger i urskiven.

Uret leveres i flot urkasse i sort - velegnet til både opbevaring samt til gave.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM