Burberry

BURBERRY "The Classic" Pink BU10111

BURBERRY "The Classic" urserien er et flot klassisk ur i fine sølvnuancer. Urskiven har en fin antydning af de ikoniske tern præget på pink metallic farve.
Specialpris 2.079,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The Classic" Pink er som navnet antyder, et af de mest klassiske dameure med en urkasse på 32 mm og 7 mm tykkelse, hvilket ligger midten af ure fra BURBERRY størrelsesmæssigt. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et pink metallic baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er fint facetslebet med en elegant lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret i spændet. Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så uret kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. Watchmen.dk giver på vegne af producenten 2 års sædvanlig garanti på urværk og bevægelige dele. Watchmen.dk er en dansk web-site med rødder på Fyn og shop-in-shop i Assens. 

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter32-33 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KLARF PETITE WHITE & SILVER MESH
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 739,00 kr
19%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
TISSOT
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%