Burberry

BURBERRY "The Classic" BU10108

BURBERRY "The Classic" ur er et flot klassisk ur i fine sølvnuancer. Urskiven har en fin antydning af de ikoniske tern præget i hvidt.
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The Classic" er som navnet antyder, et af de mest klassiske dameure med en urkasse på 32 mm og 7 mm tykkelse, hvilket ligger midten af ure fra BURBERRY størrelsesmæssigt. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et grå/sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er fint facetslebet med en elegant lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret i spændet. Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så uret kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Urkasse diameter32-33 mm
FinishRustfrit stål
Urskivens farveSølv

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

19%
Tilbud
presale
KLARF PETITE WHITE & SILVER MESH
Specialpris 599,00 kr
Pris: 739,00 kr
30%
Tilbud
presale
LLARSEN REGITZE Steel Watch Steel Bracelet
Specialpris 874,30 kr
Pris: 1.249,00 kr
30%
Tilbud
presale
LLARSEN JOSEPHINE Steel Watch Shine Green
Specialpris 1.014,30 kr
Pris: 1.449,00 kr
25%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr