Burberry

BURBERRY "The City" Silver BU9037

BURBERRY "The City" Silver er et smukt klassisk dameur i blankpoleret stål. Uret har en elegant facetsleben urlænke med de kendte Burberry tern fint indgraveret i hvert led. Urskiven har ligeledes diskrete aftegninger af tern af de berømte tern.
Specialpris 1.939,00 kr
Pris: 2.249,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY "The City" Silver er et klassisk dameur med stor urkasse på 38mm og 8mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er fint facetslebet, med en elegant lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret i lukkespændet. Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidde perfekt på håndleddet. 

Urværk
Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Burberry samarbejder med urproducenten Fossil, der er kendetegnet ved høj kvalitet. 

Urglas
Alle ure fra Burberry er uret udstyret med sapphire glas, der er utolig hårdfør overfor ridser. Sapphire glas ligger lige under diamanter i hårdhed. For at mindske reflektioner i denne type glas, har det fået en anti-reflekterende behandling, så det fremstår superflot og uden genskin. 

Flot eksklusiv urboks

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn, som også er pakket indeni en Burberry æske. For ekstra beskyttelse af dit kære eje. 

Burberry
BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Burberry begyndte i 90'erne at producere deres ure.

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT Cera White Diamond
TISSOT
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
40%
Tilbud
presale
TISSOT Cera Black Diamond
TISSOT
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.354,00 kr
25%