Burberry

BURBERRY "The City" Rosegold BU9004

BURBERRY “The City” Gold er et luksus dameur fra den ikoniske modevirksomhed. Stor urkasse på 38mm, facetslebet urlænke og smuk detaljerig urskive.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 2.249,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The City" Rosegold BU9004 er et rigtigt luksus designerur med stor urkasse på 38mm og 8mm tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle rosegold tonet med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser ligeledes i rosegold. Urskiven har en sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urlænken er fint facetslebet, og med en elegant lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret i lukkespændet. Armlænken har som ekstra fin detalje et Burberry mønster graveret ind i lænkens led. Absolut et rigtigt fint ur, som vil klæde enhver arm.

Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidder perfekt på håndleddet. 

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

Watchmen.dk er en 100% dansk hjemmeside dansk virksomhed med rødder langt tilbage i ur historien. Der er fabriksgaranti på 2 år på alle bevægelige dele som urværk og urkasse. Der er altid 99 dages returret på ure købt hos os - så tag det helt roligt.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveRosaguld
RemtypeLænke
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
Tommy Hilfiger Liv Rose Gold TH1781396
Tommy Hilfiger
1.395,00 kr
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni T-bar Rosegold AR11059
Emporio Armani
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
42%
Tilbud
presale
Emporio Armani Gianni T-bar Rosegold White AR1909
Emporio Armani
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 3.195,00 kr
56%