Burberry

BURBERRY "The City" Nova Gold BU9219

BURBERRY "The City" Nova Gold er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerure med en lille urkasse på 26mm og kun 7 mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er guldfarvet med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The City" Nova Gold er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerure med en lille urkasse på 26mm og kun 7mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er guldfarvet med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz urværk med time-, minut- og sekundviser i stål, mens urskiven har en gulvmønstret baggrund. Urremmen er flerfarvet med et klassisk BURBERRY mønster på 14mm bredde, og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur, som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseGuld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
IVER Denmark - Sigrid Storråde - Cognac
IVER Denmark
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr
50%
Tilbud
presale
KLARF PETITE GOLD & GREY LEATHER
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 745,00 kr
20%