Burberry

BURBERRY "The City" Nova BU9212

BURBERRY "The City" Nova er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerur med en lille urkasse på 26mm og kun 7 mm tykkelse. BURBERRY mønster og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur som vil klæde enhver arm.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Buerberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden, og når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd. Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The City" Nova er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerur med en lille urkasse på 26mm og kun 7 mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er i blankpoleret stål med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen. Urværket er schweizisk quartz urværk med time-, minut og sekundviser i stål, mens urskiven har en sølvgrå baggrund. Urremmen er flerfarvet med et klassisk BURBERRY mønster og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN Caroline Steel Watch Coal Leather Gaveæske
LLARSEN
Specialpris 699,00 kr
Pris: 1.398,00 kr
50%
Tilbud
presale
KOMONO Kate Croco Red
KOMONO
Specialpris 629,00 kr
Pris: 699,00 kr
10%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Hvid
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Brown
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%