Burberry

BURBERRY "The City" Lady BU9144

BURBERRY "The City" Lady er ganske enkelt uret til den moderne kvinde med styr på tingene. Minder om BURBERRY Silver men med mindre urkasse/krans på 34mm og 8 mm i tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BUR
Specialpris 1.949,00 kr
Pris: 2.249,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The City" Lady er ganske enkelt uret til den moderne kvinde med styr på tingene. Minder om BURBERRY Silver men med mindre urkasse/krans på 34mm og 8mm i tykkelse. Urkasse, urkrans og krone er alle i blankpoleret stål med et fint indgraveret BURBERRY mønster på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz med time-, minut- og sekundviser i stål. Urskiven har et sølvmønstret baggrund med datovisning ud for "3". Urkæden er fint facetslebet, og med rigtig god lukkemekanisme og "BURBERRY" indgraveret på lukkespændet. Armlænken kortes ned ved at tage det ønskede antal led ud af armlænken, så den kommer til at sidde perfekt på håndleddet. Man fjerner samme antal led på begge sider af lukkespændet, så spændet forbliver midt på lænken.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

 

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

presale
PAGANI DESIGN PD1802 Silver Classic
PAGANI DESIGN
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%
presale
PAGANI DESIGN PD1802 Silver Night
PAGANI DESIGN
Specialpris 249,50 kr
Pris: 499,00 kr
50%
Tilbud
presale
KLARF PETITE WHITE & SILVER MESH
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 739,00 kr
19%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Hvid
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%