Burberry

BURBERRY "The City" Heymarket BU9222

BURBERRY "The City" Heymarket er et af de mest klassiske og ikoniske BURBERRY designerur med en lille urkasse på 26mm og kun 7mm tykkelse. BURBERRY mønster og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur som vil klæde enhver arm.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

 

BURBERRY "The City" Heymarket BU9222 er et af deres mest klassiske og ikoniske ure. Med en urkasse på 26mm og en tykkelse på kun 7mm, er det både elegant og diskret. Urkasse, urkrans og urkrone er lavet af blankpoleret stål, og urkronen har et fint indgraveret BURBERRY-mønster. Det schweiziske quartz-urværk har time-, minut- og sekundviser i stål, mens urskiven har en sølvgrå baggrund. Urremmen er flerfarvet med et klassisk BURBERRY-mønster, der fuldender urets stil. Dette elegante ur passer perfekt til både hverdag og fest. 

BURBERRY er et ikonisk britisk mærke, der går helt tilbage til 1856, da Thomas Burberry grundlagde det. Kendt for sine tidløse designs, britisk elegance og stil, har BURBERRY aldrig mistet sin relevans. Oprindeligt lavede de militæruniformer og tøj til polarudforskning, men i dag er det især deres tørklæder, tasker og jakker, der har fanget verden. I 1990'erne begyndte BURBERRY at lave ure, og de indgik senere et partnerskab med FOSSIL for at udvikle og producere ure til både mænd og kvinder. Alle ure er udstyret med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er virkelig tænkt på detaljerne. BURBERRYs latinske slogan "Prorsum" betyder "Fremad" og passer perfekt til deres urdesign.

Uret leveres i en smuk urboks med BURBERRY-logoet, hvilket gør det til den perfekte gave eller en personlig forkælelse.

Watchmen.dk er en dansk hjemmeside med både kendte mærker og stærke brands. Vi hylder også de små mikromærker med unikt design og iderigdom. Der er altid minimum 2 års fabriksgaranti på urværk og bevægelige dele, 99 dages returret og fri fragt ved levering.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLæderrem
RemfarveFlervfarvet
Farve urkasseSølv
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Kate Croco Red
KOMONO
Specialpris 629,00 kr
Pris: 699,00 kr
10%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Hvid
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%
Tilbud
presale
TISSOT Couturier Quartz Brown
TISSOT
Specialpris 1.839,00 kr
Pris: 2.150,00 kr
14%