Burberry

BURBERRY "The City" Diamond BU9226

BURBERRY "The City" Diamond er et rent luksus ur fra ikoniske BURBERRY med den meget specielle detalje med diamantsten som talviser på urskiven. Et meget smukt lille dameur til hverdag eller festlige lejligheder.
Specialpris 1.749,30 kr
Pris: 2.499,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

BURBERRY er et vaskeægte britisk stil ikon som daterer sig tilbage til 1856, hvor stifter Thomas Burberry grundlægger det verdenskendte brand - kendt for sine klassiske tøjsnit, britisk elegance og stil, som aldrig går af mode. Fra starten producerede Burberry blandt andet militæruniformer og tøj til polarudforskning. I moderne tid er det dog mest de ikoniske tørklæder, tasker og jakker som mærket er kendt for over hele verden. Når vi kommer til designet af ure sker dette ligeledes med sikker hånd.

Urproduktionen startede tilbage i 1990´erne, og senere har mærket indgået samarbejde med FOSSIL, også et meget anerkendt urmærke, om at udvikle og producere ure til herrer og damer. Alle ure er med schweizisk urværk og sapphire glas, og der er kælet for rigtig mange detaljer i alle ure. BURBERRY's latinske slogan "Prorsum" betyder FREMAD, hvilket er meget symbolsk for et ur.

BURBERRY "The City" Diamond er et rent luksus ur fra ikoniske BURBERRY med den meget specielle detalje med diamantsten som talviser på urskiven. Et smukt signatur for urmodellen. Uret har en fin lille urkasse på 26mm og kun 7mm tykkelse. Urkasse, urkrans og urkrone er guldfarvet med et fint BURBERRY mønster indgraveret på urkronen. Urværket er et schweizisk quartz urværk med time-, minut- og sekundviser i stål, mens urskiven har en sølvmønstret baggrund. Urremmen er flerfarvet med et klassisk BURBERRY mønster på 14mm bredde, og fuldender urets udtryk og stil. Absolut et rigtigt elegant ur, som vil klæde enhver arm både til hverdag og til fest.

Uret leveres i en utrolig smuk urboks med BURBERRY logo og navn - en perfekt gave til hende eller som personlig forkælelse. 

 

 

Yderligere information

Urkasse diameter23-28mm
FinishGuld
Urskivens farveSølv

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

30%
Tilbud
presale
LLARSEN LYKKE Gold Watch Leather Double
Specialpris 979,30 kr
Pris: 1.399,00 kr
30%
Tilbud
presale
LLARSEN Caroline Gold Watch Wood Leather
Specialpris 874,30 kr
Pris: 1.249,00 kr
25%
Tilbud
presale
KLARF PETITE SUNRAY/LEATHER ROSE
Specialpris 599,00 kr
Pris: 795,00 kr
17%
Tilbud
presale
KOMONO KATE CROCO RED
Specialpris 579,00 kr
Pris: 699,00 kr